Ondersteuning Nederlands

Bedankt voor uw bezoek aan het Wattpad ondersteunings centrum. Als de Wattpad app of website niet goed werkt, probeer dan de onderstaande stappen voor probleemoplossing. Veel voorkomende problemen kunnen worden opgelost door deze stappen te volgen. Het Wattpad Team werkt altijd hard om zo snel mogelijk fouten te herstellen op onze website. Fouten op Android of iOS worden gerepareerd in de nieuwe versies van de app, dus zorg ervoor dat u altijd update naar de nieuwste versie.

Probleemoplossing voor de Wattpad App

Als u de Android of iOS App gebruikt probeer dan het volgende:

1. Probeer uit te loggen van je account en dan weer in te loggen. Zorg ervoor dat u de app volledig sluit.
  2. Probeer de app te verwijderen en opnieuw te installeren op je telefoon.
  3. Schakel uw wifi / data aan en uit.
  4. Probeer een andere wifi-netwerk of, indien mogelijk, een ander datanetwerk. Uw internetverbinding is mogelijk niet sterk genoeg om alle nodige informatie in te laden.

Probleemoplossing voor de Wattpad Website (www.wattpad.com)

Als u gebruik maakt van de Wattpad website (www.wattpad.com) probeer dan het volgende:

1. Probeer uit te loggen van je account en dan weer in te loggen.
  2. Probeer het cachegeheugen en de cookies van je browser te legen. Gelieve ook uw probleem te testen wanneer u aangemeld bent bij een incognito of private browsing venster.
  3. Test of uw probleem zich ook voor doet in een andere browser zoals Firefox, Internet Explorer of Chrome.

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik mijn wachtwoord opnieuw instellen?

Gelieve de volgende stappen volgen:

1) Log uit van Wattpad op alle telefoons / apparaten.

2) Probeer in te loggen met uw e-mailadres.

Als dat niet werkt, probeer dan het volgende:

Op de Android App:

1. Open de app, log uit en selecteer “Wachtwoord vergeten?”. Voer het e-mailadres in welk gekoppeld is aan uw account.

Op de iOS App:

1. Open de app, log uit, selecteer “Inloggen” en selecteer “Vergeten?” in het wachtwoord veld.

Op Web of Mobile Web:

1. Bezoek www.wattpad.com. Selecteer “Log in” en dan “vergeten?” of
  2. Ga direct naar wattpad.com/forgot. Voer het e-mailadres in welk gekoppeld is aan uw account.

Controleer uw spam / junk folder(s) en eventuele andere mappen waar de e-mail met reset gegevens in terecht zou kunnen zijn gekomen. Wees ervan bewust dat de link maar één keer werkt.

En vergeet niet: het wachtwoord is hoofdlettergevoelig, dus als u hoofdletters gebruikt, moet u ook hoofdletters gebruiken bij het aanmelden in toekomstige sessies. Ook belangrijk: geef nooit persoonlijke informatie prijs aan anderen, zoals uw wachtwoord.

Hoe kan ik mijn account verifiëren?

U zal niet in staat zijn om commentaar te geven, te stemmen, een profiel beschrijving te schrijven of een verhaal te publiceren totdat u uw account heeft geverifiëerd. U kunt uzelf een activatie e-mail sturen door:

1) In te loggen op uw account op de Wattpad website (www.wattpad.com)

2) Selecteer “Instellingen” in het drop down menu

3) Naast uw e-mailadres, klikt u op de blauwe link die zegt “Verzend Activatie E-mail”.

Een e-mail zal dan worden verzonden naar uw mailbox. Zorg ervoor dat u uw spam / junk folder(s) en de “Promoties” en “Social” tabs controleerd als u Gmail gebruikt. Klik op de link om uw e-mail te verifiëeren.

Hoe kan ik een privé hoofdstuk lezen?

Om een privé hoofdstuk te lezen gelieve de volgende stappen te volgen:

1. Volg de auteur.
  2. Vraag de URL naar het privé hoofdstuk aan de auteur. Privé hoofdstukken zijn niet toegankelijk via “Mijn Werken” op de pagina van een auteur, zelfs wanneer u een volger bent.

Hoe kan ik mijn account verwijderen?

Je kunt je account afsluiten via uw instellingen sectie op de Wattpad website. Je kan dit benaderen via het drop-down menu in de rechter bovenhoek, waar je gebruikersnaam staat.

Scroll naar rechts onderaan uw scherm en klik op de "sluit account" knop. Houd er rekening mee dat u een account niet kunt sluiten via de app.

Na het sluiten van uw account moet u niet opnieuw aanmelden om te controleren of uw account echt gesloten is; is er een functie genaamd “Zelf-herstel” welk uw account zal herstellen als u probeert opnieuw in te loggen.