Ondersteuning Nederlands

Bugs en tijdelijke storingen komen van tijd tot tijd voor.

Als je problemen ondervindt met de app, probeer dan de onderstaande stappen.

1. Schakel je wifi uit en probeer het opnieuw met de gegevensverbinding, of probeer verbinding te maken met een ander wifi-netwerk.
  2. Probeer uit te loggen en opnieuw in te loggen in je account en zorg ervoor dat je tussendoor de app volledig sluit.
  3. Probeer de app te verwijderen en opnieuw te installeren

Als je problemen ondervindt op de website, probeer dan de onderstaande stappen.

1. Schakel je wifi-verbinding uit en weer in, of probeer verbinding te maken met een ander wifi-netwerk.
  2. Log uit bij je account, wis het cache-geheugen/de cookies van je browser en log opnieuw in.
  3. Probeer in te loggen bij de account met een andere browser, zoals Firefox of Google Chrome.

Als je probleem na deze stappen nog steeds niet verholpen is, zend dan een ticket in via Support en we helpen je graag verder.

Zorg ervoor dat je ons een bericht stuurt vanuit het e-mailadres dat aan je account gekoppeld is.