Bir bölümü taslağa almak

İster yanlışlıkla yayınladığınız bir bölüm olsun ya da isterse okurlarınızın daha fazla okumasını istemediğiniz bir bölüm olsun, bölümü silmek zorunda değilsiniz – bölümü yayından kaldırma seçeneğiniz de var. Bu işlem hikaye bölümünüzü taslağa geri alacaktır, böylece tüm görüntülemelerinizi, oylarınızı ve yorumlarınızı saklayabileceksiniz.

Taslağa geri almanın en güzel yanı bölümü saklayabilmeniz ve bunu yaparken bölümün diğerlerine görünememesidir; eğer bir bölümü silerseniz bu işlemi geri alamazsınız – bölümünüz sonsuza kadar gitmiş olur.

iOS’da

Hikaye bölümlerini tek tek taslağa geri alma:

 

  1. Aşağı kısımda bulunan gezinti çubuğundan kalem simgesine dokunun
  2. Hikaye bölümünüze gidin
  3. Üstte bulunan menü çubuğundan bölüm numarasına dokunun (örneğin Bölüm 1)
  4. Yayımdan Kaldır’ı seçin
  5. Evet seçeneğini seçin

 

 

Hikaye bölümlerinin hepsini aynı anda taslağa geri almak:

 

  1. Aşağı kısımda bulunan gezinti çubuğundan kalem simgesine dokunun
  2. Hikayenize gidin
  3. Sağ üst köşedeki üç nokta simgesine dokunun
  4. Yayımdan Kaldır’ı seçin
  5. Tekrardan Yayımdan Kaldır’ı seçin

 

 

Seçili yayınlanmış bölümlerin hepsini aynı anda taslağa geri almak:

 

  1. Aşağı kısımda bulunan gezinti çubuğundan kalem simgesine dokunun
  2. Hikayenize gidin
  3. İçindekiler’in yanında bulunan ayar (dişli çark) simgesine dokunun
  4. Yayından kaldırmak istediğiniz bölümleri seçin
  5. Aşağı kısımda bulunan menü çubuğundan Yayımdan Kaldır’a dokunun
  6. Yayımdan Kaldır’ı seçin

 

 

Android’de

Hikaye bölümlerini tek tek taslağa geri alma:

İçindekiler Sayfasından:

 

  1. Aşağı kısımda bulunan gezinti çubuğundan kalem simgesine dokunun
  2. Hikayeye gidin
  3. İçindekiler’in yanındaki ayar (dişli çark) simgesine dokunun
  4. Hikaye bölümünün yanındaki üç nokta simgesine dokunun
  5. Yayımdan Kaldır’ı seçin
  6. Evet’i seçin

 

 

Hikaye bölümünden:

 

  1. Aşağı kısımda bulunan gezinti çubuğundan kalem simgesine dokunun
  2. Hikaye bölümünüze gidin
  3. Sağ üst kısımda bulunan üç nokta simgesine dokunun
  4. Yayımdan Kaldır’ı seçin
  5. Evet’i seçin

 

 

Aynı anda birkaç bölüm:

Şu anda Android uygulamasında birden fazla hikaye bölümünü aynı anda taslağa geri alma özelliği bulunmamaktadır.

 

İnternet Sitesinde:

Hikaye bölümlerini tek tek taslağa geri almak:

 

  1. Yukarı kısımda bulunan gezinti çubuğundan Yaz seçeneğine tıklayın
  2. Hikaye bölümüne gidin
  3. Sağ üst kısımda bulunan üç nokta simgesine tıklayın
  4. Hikaye durumunun yanında bulunan Yayında’ya tıklayın
  5. Taslak’ı seçin
  6. Evet’i seçin

 

 

Bütün hikayeyi tek bir seferde:

 

  1. Yukarı kısımda bulunan gezinti çubuğundan Yaz seçeneğine tıklayın
  2. Hikayenin yanındaki üç nokta simgesine tıklayın
  3. Yayımdan Kaldır’ı seçin
  4. Evet’i seçin

 

Şu anda internet sitesinde birden fazla hikaye bölümünü aynı anda taslağa geri alma seçeneği bulunmamaktadır.

Bu makale yardımcı oldu mu?
128 kişi içerisinden 89 kişi bunun yardımcı olduğunu düşündü

Yorumlar

Makale yorumlara kapalı.