Bir Hikaye Bölümünü ya da Hikayeyi Silmek

Eğer bir bölümü yanlışlıkla oluştursanız ya da bir hikaye bölümüne artık ihtiyaç duymadığınızdan eminseniz, bölümü silme seçeneğiniz vardır. Tüm hikayeyi silebileceğiniz gibi hem taslağı hem de yayınlanmış bir bölümü silebilirsiniz.

Bir hikaye bölümünü silerken kesinlikle emin olun; bir kere silindiğinde bölümü geri almanın bir yolu yoktur.

Bir bölümü silmek yerine onu yayından kaldırma seçeneğiniz de vardır – hikaye bölümü taslağa dönüştürülür, böylece onu sadece siz görebilirsiniz; başkaları bölümü göremez. Daha fazla bilgi için bu kılavuzumuza bakın: Bir Bölümü Taslağa Dönüştürmek

 

Daha fazla bilgi için bir platforma tıklayın.

 

iOS’da

Bir hikaye bölümünü silmek için:

  1. Aşağıdaki menü çubuğundan kalem ikonuna dokunun
  2. Başka Bir Hikayeyi Düzelti seçin
  3. ‘İçindekiler Tablosu’nun yanındaki turuncu dişli ikonuna dokunun
  4. Silmek istediğiniz bölümleri seçin
  5. Aşağıdaki menü çubuğundan Sile dokunun
  6. Bölüm(leri) Sil ya da Hikayeyi Sili (eğer tüm bölümleri bir anda siliyorsanız) seçin

 

Tüm hikayeyi silmek için:

1.Seçenek: ‘Çalışmalar’ sayfasından (hikayelerinizin listesi)

  1. Aşağıdaki menü çubuğundan kalem ikonuna dokunun
  2. Başka Bir Hikayeyi Düzelti seçin
  3. Sağ üst köşedeki üç noktaya dokunun
  4. Hikayeyi Sili seçin
  5. Kullanıcı adınızı girin
  6. Hikayeyi Sile dokunun

 

2. Seçenek: Bağımsız bir hikayeden

  1. Aşağıdaki menü çubuğundan kalem ikonuna dokunun
  2. Başka Bir Hikayeyi Düzelti seçin
  3. Bir hikaye seçin
  4. ‘İçindekiler Tablosu’nun yanındaki tutunca dişli ikonuna dokunun
  5. Tüm bölümleri seçin
  6. Hikayeyi Sili seçin
  7. Kullanıcı adınızı girin
  8. Sile dokunun

 

Android’de

Bir hikaye bölümünü silmek için:

  1. Aşağıdaki menü çubuğundan kalem ikonuna dokunun
  2. Başka Bir Hikayeyi Düzelti seçin
  3. Bir hikaye seçin
  4. Silmek istediğiniz bölümleri seçin
  5. Sağ üst köşedeki üç noktaya dokunun
  6. Sili seçin
  7. Eveti seçin

 

Tüm hikayeyi silmek için:

1. Seçenek: ‘Oluştur’ sayfasından (hikayelerinizin listesi)

  1. Aşağıdaki menü çubuğundan kalem ikonuna dokunun
  2. Başka Bir Hikayeyi Düzelti seçin
  3. Silmek istediğiniz hikayeyi bulun ve hikayenin sağ üst köşesindeki üç noktaya dokunun
  4. Sili seçin
  5. Kullanıcı adınızı girin
  6. Hikayeyi Sili seçin

 

2. Seçenek: Bağımsız bir hikayeden

  1. Aşağıdaki menü çubuğundan kalem ikonuna dokunun
  2. Başka Bir Hikayeyi Düzelti seçin
  3. Silmek istediğiniz hikayeyi seçin
  4. Sağ üst köşedeki üç noktaya dokunun
  5. Hikaye Ayarlarını seçin
  6. Sayfanın altına kaydırın
  7. Hikayeyi Sili seçin
  8. Kullanıcı adınızı girin
  9. Hikayeyi Sile dokunun

 

Windows Phone’da

Bir hikaye bölümünü silmek için:

  1. Sol üst köşedeki üç çizgiye dokunun
  2. Oluşturu seçin
  3. Değiştirmek istediğiniz hikayeye dokunun
  4. ‘İçindekiler Tablosu’nun yanındaki turuncu dişliye dokunun
  5. Silmek istediğiniz bölümleri seçin
  6. Aşağıdaki menü çubuğundan çöp kutusuna (Sil) dokunun
  7. Sili seçin

 

Tüm hikayeyi silmek için:

1. Seçenek: ‘Hikayeyi Düzenle’ sayfasından

  1. Sol üst köşedeki üç çizgiye dokunun
  2. Oluşturu seçin
  3. Değiştirmek istediğiniz hikayeye dokunun
  4. Aşağıdaki menü çubuğundan çöp kutusuna (Sil) dokunun
  5. Sili seçin

 

2. Seçenek: ‘Öğeleri Seç’ sayfasından

  1. Sol üst köşedeki üç çizgiye dokunun
  2. Oluşturu seçin
  3. Değiştirmek istediğiniz hikayeye dokunun
  4. Sağ üst köşedeki üç noktaya dokunun
  5. ‘İçindekiler Tablosu’nun yanındaki turuncu dişliye dokunun
  6. Silmek istediğiniz bölümleri seçin
  7. Aşağıdaki menü çubuğundan çöp kutusuna (Sil) dokunun

 

İnternet Sitesinden

Bir hikaye bölümünü silmek için:

1. Seçenek: ‘Hikaye bilgilerinizi değiştirin’ sayfasından

  1. Üstteki menü çubuğundan Oluştura tıklayın
  2. Hikayenin başlığına tıklayın
  3. Hikaye bölümleri listenizi görmek için aşağı kaydırın
  4. Bölümün yanındaki üç noktaya tıklayın
  5. Bölümü Sili seçin
  6. Sonsuza Dek Sili seçin

 

2. Seçenek: Bir hikaye bölümünden

  1. Bir hikaye bölümünü açın
  2. Sağ üst köşedeki üç noktaya tıklayın
  3. Bu bölümü sili seçin

 

Tüm hikayeyi silmek için:

  1. Üstteki menüden Oluştura tıklayın
  2. Silmek istediğiniz hikayenin yanındaki üç noktaya tıklayın
  3. Hikayeyi Sili seçin
  4. Tekrar Sili seçin
  5. Evet, hikayemi sili seçin
Bu makale yardımcı oldu mu?
15 kişi içerisinden 7 kişi bunun yardımcı olduğunu düşündü

Yorumlar

Makale yorumlara kapalı.