Bir hikayeyi ya da hikaye bölümünü silmek

Yanlışlıkla yeni bir hikaye bölümü oluşturduysanız ya da bir hikaye bölümünün artık hikayenizde yer almasını istemiyorsanız o bölümü silme seçeneğiniz bulunmaktadır. Bütün bir hikayeyi silebileceğiniz gibi taslakları ve yayınlanmış bölümleri de silebilirsiniz.

Bu işlemin geri dönüşü olmadığı için bir hikaye bölümünü silmek istediğinizden tamamen emin olun. Bir hikaye bölümünü sildiğinizde aynı zamanda hikayenizin toplamdaki okunma/oylarından bölümün okunmaları da silinir.

Bir bölümü silmektense bölümü yayından kaldırma seçeneğiniz de bulunmaktadır; bu işlemle hikaye bölümünü taslağa geri alacağınız için o bölümü sadece siz görüntüleyebileceksiniz.

Hikaye bölümünü nasıl sileceğinizi öğrenmek için aşağıdaki platformların birisine tıklayın.

iOS’da

Bir hikaye bölümünü silmek için:

 

  1. Aşağı kısımda bulunan gezinti çubuğundan kalem simgesine dokunun
  2. Hikayeye gidin
  3. İçindekiler’in yanında bulunan ayar (dişli çark) simgesine dokunun
  4. Silmek istediğiniz bölümleri seçin
  5. Aşağı kısımda bulunan menü çubuğundan Sil seçeneğine dokunun
  6. Bölümü(leri) Sil ya da Hikayeyi Dil seçeneğini seçin

 

 

Tüm hikayeyi silmek:

  1. Seçenek: ‘Çalışmalarım’ sayfasından (hikayelerinizin bulunduğu listeden)
    1. Aşağıda kısımda bulunan gezinti çubuğundan kalem simgesine dokunun
    2. Hikayeye gidin
    3. Sağ üst köşede bulunan üç nokta simgesine dokunun
    4. Hikayeyi Sil’i seçin
    5. Kullanıcı adınızı girin
    6. Hikayeyi Sil’e dokunun

 

 

 

Android’de

Bir hikaye bölümünü silmek için:

 

  1. Aşağı kısımda bulunan gezinti çubuğundan kalem simgesine dokunun
  2. Hikayeye gidin
  3. İçindekiler’e gidin
  4. Hikayenin yanında bulunan üç nokta simgesine dokunun
  5. Bölümü Sil’i seçin
  6. Evet’i seçin

 

 

Tüm hikayeyi silmek:

  1. Seçenek: Oluştur sayfasından
    1. Aşağı kısımda bulunan gezinti çubuğundan kalem simgesine dokunun
    2. Hikayeye gidin ve hikaye başlığının yanında bulunan üç nokta simgesine dokunun
    3. Sil’i seçin
    4. Kullanıcı adınızı girin
    5. Hikayeyi Sil’i seçin

 

 

 

İnternet Sitesinde

  1. Seçenek: Hikaye Ayrıntıları sayfasından
    1. Yukarı kısımda bulunan gezinti çubuğundan Yaz seçeneğine tıklayın
    2. İçindekiler’e gidin
    3. Hikaye bölümünün yanındaki üç nokta simgesine tıklayın
    4. Bölümü Sil’i seçin
    5. Sil’i seçin

 

 

 

  1. Seçenek: Hikaye bölümünden
    1. Hikaye bölümünü açın
    2. Sağ üst köşede bulunan üç nokta simgesine tıklayın
    3. Bu bölümü sil’i seçin

 

 

 

Tüm hikayeyi silmek:

 

  1. Yukarı kısımda bulunan gezinti çubuğundan Yaz seçeneğine tıklayın
  2. Hikaye başlığının yanındaki üç nokta simgesine tıklayın
  3. Hikayeyi Sil’i seçin
  4. Sil’i seçin
  5. Evet’i seçin

 

 

Sorun Giderme Yöntemi

Hikaye bölümünüzü ya da bölümlerinizi silmekte sorun yaşıyorsanız lütfen internet sitesindeki sorunları giderme yöntemleri ve uygulamalardaki sorunları giderme yöntemleri isimli makalelerimizi okuyun.

Bu makale yardımcı oldu mu?
44 kişi içerisinden 18 kişi bunun yardımcı olduğunu düşündü

Yorumlar

Makale yorumlara kapalı.